Saturday, September 18, 2021


Săptămână încărcată pentru primarul Laurențiu Neghinā

Săptămână plinā pentru Laurențiu Neghinā, primarul Onestiului. Miercuri, 31 martie 2021, primarul s-a întâlnit cu reprezentanții mediuliui de afaceri din…

PublicatCurierul , in Actualitate , at aprilie 3, 2021

Săptămână plinā pentru Laurențiu Neghinā, primarul Onestiului.

Miercuri, 31 martie 2021, primarul s-a întâlnit cu reprezentanții mediuliui de afaceri din Onești, la sediul primăriei pentru a identifica soluții astfel încât, administrația publica locală sa contribuie la dezvoltarea firmelor din Onești.

In aceeași zi, la ora 17:00, edilul a avut și primele întrevederi în teren cu locuitorii din strada `Victor Babeș 2-6 pentru a găsi soluții la problemele pe care le au onestenii din aceasta zonā, iar a doua zi au fost demarate și primele lucrăril de reabilitare stabilite în urma discuțiilor.

Tot miercuri, de la ora 10:00 , Laurențiu Neghinā a participat la ședința de lucru  la sediul de organizare de santier privind demararea lucrărilor de reabilitare și extindere rețele apa și canalizare.

Joi, primarul municipiului a avut o zi plina de audiențe.
Săptămâna s-a încheiat cu o noua întâlnire cu mediul de afaceri. De aceasta datā întâlnirea a fost organizata in zona industrială, la sediul RAFO.
La întâlnire alături de primarul Oneștiului au fost prezenți reprezentanții Consiliui Județean Bacău și mai mulți oameni de afaceri ce isi desfășoară activitatea in zona industrială.