Thursday, May 19, 2022


CFR Călători introduce vagoane de dormit şi în trenurile care circulă în timpul zilei.

Compania CFR Călători introduce de săptămâna aceasta vagoane de dormit şi în trenurile care circulă în timpul zilei. Este vorba…

PublicatCurierul , in Actualitate , at aprilie 5, 2021

Compania CFR Călători introduce de săptămâna aceasta vagoane de dormit şi în trenurile care circulă în timpul zilei. Este vorba despre garniturile de lung parcurs, care depăşesc 10 – 15 ore, noul serviciu fiind introdus la sugestia publicului – a declarat directorul general al CFR Călători, Dan Costescu:

Dan Costescu: Fiind tot timpul atenţia la ceea ce ne spun călătorii noştri, am considerat că trebuie să le oferim un nou produs. Este vorba de vagoanele de dormit sau vagoane cuşetă, care vor circula şi pe timp de zi. Ce rezolvă acest lucru? Rezolvă, pentru că avem trenuri care, programat, trec de 10 ore în parcurs şi atunci sunt o mulţime oameni care doresc să se odihnească şi pe durata călătoriei, dar sunt oameni care doresc să aibă un regim de exclusivitate în tren, să îşi rezerve o cabină în care să fie singuri sau într-o formulă mai restrânsă, cu soţul, soţia, partenerul.