Saturday, January 29, 2022


DIVORTUL ANULUI:Aurelian Temișan și Monica Davidescu vor face anunțul la Onești

După succesul de luna trecută cu piesa SCANDAL IN FAMILIE care s-a jucat cu casa de bilete închisă, Primăria Municipiului…

PublicatCurierul , in Actualitate Cultură și Educație , at aprilie 12, 2021

După succesul de luna trecută cu piesa SCANDAL IN FAMILIE care s-a jucat cu casa de bilete închisă, Primăria Municipiului Onești va invita din nou la teatru în cadrul proiectului STAGIUNEA TEATRALĀ.

  Marți, 20 aprilie 2021 de la ora 17.00 și de la ora 19.30, la sala Cinema Capitol se va juca în premiera, comedia DIVORTUL ANULUI în regia lui Ovidiu Cuncea, cu o distribuție de excepție: Ovidiu Cuncea, Monica Davidescu, Aurelian Temisan.

„Divortul anului’’este o piesa adaptata, de insusi marele actor Ion Lucian, dupa o idee a unui film celebru in perioada anilor 70 si readaptata zilelor noastre de regizorul, actor Ovidiu Cuncea

In societatea noastra, in piese de teatru, in seriale de televiziune, in emisiuni, se vorbeste tot mai mult despre casatoria moderna si despre libertatea de a avea parteneri in afara casatoriei, ramanand in continuare in relatia de sot /sotie, sau chiar despre salvarea cuplului de la despartire prin intretinerea unor relatii fugitive extraconjugale ale ambilor soti. Toate cuplurile care au incercat au esuat lamentabil. Pana la urma se dovedeste ca nu e o solutie pentru salvarea casniciei ci un drum catre pierderea cuplului.

Piesa trateaza in mod comic si ironic cu accente dramatice relatia sot- sotie, a unor oameni ce se indreapta spre,, a treia tinerete’’ si care se afla prinsi in vartejul,, ipocriziei convenientelor moderne’’.

𝐀𝐓𝐄𝐍𝐓𝐈𝐄! 𝐋𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐥𝐢𝐦𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞!!! 

Ca urmare a intrării municipiului Onesti în scenariul galben, fiecare reprezentație se va desfășura cu o prezenta a publicului în limita a 30% din numărul total de locuri. 

𝐀𝐬𝐭𝐟𝐞𝐥, 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐟𝐢𝐞𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐜𝐨𝐥 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐝𝐢𝐬𝐩𝐨𝐧𝐢𝐛𝐢𝐥𝐞 𝟗𝟎 𝐝𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢!

Spectacolul durează 1 și 40 de  minute și se va desfășura cu respectarea tuturor  regulilor de securitate și distanțare socială. Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata spectacolului.

𝐏𝐫𝐞𝐭̦𝐮𝐥 𝐮𝐧𝐮𝐢 𝐛𝐢𝐥𝐞𝐭 𝐞𝐬𝐭𝐞 8𝟎 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢. 𝐀𝐜𝐞𝐬𝐭𝐞𝐚 𝐬𝐞 𝐩𝐮𝐧 𝐢̂𝐧 𝐯𝐚𝐧𝐳𝐚𝐫𝐞, 𝐢̂𝐧𝐜𝐞𝐩𝐚̂𝐧𝐝 𝐝𝐞 joi, 15 aprilie 𝟐𝟎𝟐𝟏.