Friday, October 22, 2021


Onestenii CAMPIONI la reciclarea deșeurilor electrice. Cei care au reciclat, au câștigat premii importante

Luni , 19 iulie, la sediul Primăriei Onești a avut loc tragerea la sorți a premiilor puse în joc pentru…

PublicatCurierul , in Actualitate Comunicate , at iulie 19, 2021

Luni , 19 iulie, la sediul Primăriei Onești a avut loc tragerea la sorți a premiilor puse în joc pentru onestenii care au participat la campania de colectare a deșeurilor electrice.

În cadrul acestui proiect Oneștiul a întrecut municipiul Bacău la reciclarea aparatelor electrocasnice, în cadrul campaniei înregistrându-se 130 de cereri de ridicare de deșeuri electrice.

Primăria Onești a organizat în în perioada 28 iunie-16 iulie o campanie specială de colectare a deșeurilor electrice. Campania de colectare este organizată de  Consiliul Județean Bacău și Primăria Onești, alături de operatorul local partener Octogreen și Asociația RoRec. Partenerii locali ai acestei acțiuni de colectare sunt APM Bacău, Adis Bacău, Onestin și Liceul Ghoerghe Asachi.

În Onești, programul de colectare s-a desfășurat între 28 iunie-16 iulie prin Serviciul de preluare și ridicare a deșeurilor electrice de la domicilii și sedii de firme sau instituții.

CE DEȘEURI ELECTRICE AU FOST COLECTATE?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic care se bagă în priză sau funcționează pe baterii, în greutate totală sau cumulată de minim 35 kg/comandă.

Acum puteți face curat în casele și birourile dumneavoastră, eliberându-le de aparate electrice și electronice inutile. Și puteți câștiga premii de la partenerii programului!

Cetățenii care au de predat deșeuri electrice sunt invitați să sune la numărul 0785 151 151!

Firmele și instituțiile care doresc să caseze echipamentele electrice și electronice, în conformitate cu legislația în vigoare ce vizează managementul deșeurilor, pot da comandă de ridicare prin telefon, la numărul de mai sus. Pentru instituții și firme se oferă documentația necesară raportărilor fiscale și juridice.

Echipele operatorilor locali parteneri vă vor suna pentru a stabili ziua și intervalul orar de ridicare a deșeurilor.

Premiile puse la bătaie au fost: 2 x presă citrice, 2 x mașină de călcat, 2 x cafetieră, 2 x mixer de bucătărie, 3 x aspirator cu sac, 3 x mașină de găurit cu percuție, 3 x polizor unghiular și 3 x șurubelniță cu acumulator.