Friday, September 29, 2023


150.000 de turişti au petrecut în cel mai aglomerat weekend din acest an pe litoralul românesc

Acest sfârșit de săptămână a fost cel mai aglomerat de până acum, deși prețurile sunt mari în această perioadă. Aglomerație…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate , at iulie 26, 2021

Acest sfârșit de săptămână a fost cel mai aglomerat de până acum, deși prețurile sunt mari în această perioadă.

Aglomerație pe litoral în aceste zile. Peste 150.000 de mii de turiști și-au petrecut vacanța în stațiunile de la malul mării. Orice ar alege, relaxarea este principalul obiectiv pentru toți.

Băuturile răcoritoare sunt la mare căutare în aceste zile toride.  Asezonate cu o baie în mare, fac mai suportabilă căldura.

Sunt și turiști pentru care vacanța la mare înseamnă mișcare și adrenalină. Astfel că aleg plajele unde pot face sporturi nautice.

La malul mării va fi o vreme deosebit de caldă pe tot parcursul săptămânii. Luni vor fi 29-30 de grade Celsius, dar de la o zi la alta este posibil ca și în zona litoralului să fie consemnate valori care se apropie de pragul de caniculă, de 34-35 de grade.

„Atenție la indicele UV, la expunerea la soare în orele amiezii, când se înregistrează căldură maximă, și nu în ultimul rând atenție la modul cum ne hidratăm”, avertizează specialiștii.