Friday, July 12, 2024


O tânără de 23 de ani dată dispărută a fost găsită de polițiști

Un caz soluţionat ieri, în aproximativ o oră, de Abaha, vine să confirme încă o dată abilităţile de excepţie pe…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at august 6, 2021

Un caz soluţionat ieri, în aproximativ o oră, de Abaha, vine să confirme încă o dată abilităţile de excepţie pe care le are patrupedul poliţist. La data de 05 august a.c., în jurul orei 16:00, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti au fost sesizaţi de către o tânără de 21 de ani, din comuna Helegiu, despre faptul că, în aceeaşi zi, sora sa, de 23 de ani, ar fi plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Ca urmare a sesizării, Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti s-au deplasat de urgenţă la faţa locului. A fost constituită echipă complexă de cercetare la faţa locului, din care a făcut parte şi Abaha, însoţită de conductorul său, agent şef principal Crimu Sorin, precum şi mai mulţi voluntari.

Căutările au început de îndată, tânăra fiind găsită de poliţişti într-o cultură de viţă de vie la vreo câteva sute de metri de locuinţa sa, semiconştientă, afirmând că a îngurgitat mai multe pastile. Aceasta a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale, rămânând sub supravegherea medicilor.

Mobilizarea promptă a poliţiştilor alături de devotatul patruped şi a voluntarilor, a condus la salvarea unei vieţi.

Sursa: IPJ Bacău