Sunday, October 17, 2021


S-a întâmplat lângă Onești: Prins băut la volanul unui autoturism neînmatriculat, cu plăcuțe provizorii expirate de un an!

La data 11 septembrie a.c., o patrulă de poliție din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Brusturoasa, a depistat în flagrant…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate , at septembrie 13, 2021

La data 11 septembrie a.c., o patrulă de poliție din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Brusturoasa, a depistat în flagrant delict, un bărbat de 54 de ani, din comuna Agăş, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0, 71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că autoturismul nu este înmatriculat, iar plăcuţele cu numărul de înmatriculare provizoriu montate pe autovehicul sunt expirate din anul 2020.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat şi sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.