Thursday, July 18, 2024


Un bărbat de 87 de ani din comuna Bârsăneşti a fost prins conducând un autoturism fără numere de înmatriculare

Un echipaj din cadrul Postului de Poliție Sănduleni a depistat în trafic, la data de 15 septembrie a.c., un bărbat…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate , at septembrie 17, 2021

Un echipaj din cadrul Postului de Poliție Sănduleni a depistat în trafic, la data de 15 septembrie a.c., un bărbat de 87 de ani, din comuna Bârsăneşti, în timp ce conducea un autoturism, fără a avea montate numerele de înmatriculare.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că autoturismul în cauză nu mai are drept de circulaţie din data de 16.08.2019.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

La data 15 septembrie a.c., o patrulă din cadrul Poliţiei Moineşti a depistat în flagrant un bărbat de 49 ani, din oraşul Comăneşti, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Municipal de Urgenţă Moineşti, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore, iar pe numele lui a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”.