Sunday, July 14, 2024


Cine fură azi un ou, mâine va fura un bou

Polițiștii postului de poliție Colonești au fost sesizați în data de 27 septembrie a.c. de către un bărbat din comună,…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Social , at septembrie 30, 2021

Polițiștii postului de poliție Colonești au fost sesizați în data de 27 septembrie a.c. de către un bărbat din comună, despre faptul că i-a fost sustrasă o bovină care se afla legată de gardul locuinței.

Polițiștii au efectuat cercetări și au identificat doi bărbați din comuna Plopana care, în timp ce se deplasau cu un atelaj hipo pe drumul public din comuna Coloneşti, au profitat de lipsa de supreveghere a unei bovine, care se afla legată, în drumul public, de gardul locuinţei, şi au legat-o de atelajul hipo cu care veniseră, după care şi-au continuat deplasarea

De asemenea, polițiștii au constatat că bovina prezentă mai multe răni vizibile pe corp, fiind solicitaţi la faţa locului şi lucrători/medici veterinari din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor Bacău.

În cauză s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă cei doi bărbați sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi rănirea sau schingiuirea animalelor, fiind dispusă şi măsura reţinerii celor doi pe o perioadă de 24 ore.