Sunday, July 14, 2024


Laurențiu Neghinā:”Oare ne mai facem bine?” Ce au răspuns oneștenii

Primarul Laurențiu Neghină a postat o imagine cu una din noile toalete publice care a fost vandalizată în urma cu…

PublicatCurierul , in Actualitate , at octombrie 12, 2021

Primarul Laurențiu Neghină a postat o imagine cu una din noile toalete publice care a fost vandalizată în urma cu câteva zile, la nici o lună de când acestea au fost instalate în Onești

„Oare ne mai facem bine?
Și când te gândești că astfel de oameni umblă slobozi pe stradă!”- a scris edilul pe pagina sa de Facebook.
 Comentariile oneștenilor referitoare la distrugerea cu rea intenție a bunurilor de pe domeniul public, nu au întârziat să aparā:
Rosoga Vlad:-Singura cale de a ne face bine,e sa acceptam ca avem probleme la mansarda(ca si societate) si sa lucram la schimbarea mentalitatii si a constiintei ca si unitate..
Larissa Hagiu:-Oare de ce ai face așa ceva??? In loc sa te bucuri de faptul ca ne modernizăm și putem “funcționa” Civilizați… trist ce se întâmpla…
Silviu Sudita:-Ca și idee dacă printr-o minune se află cine este respectiva persoana, luat frumos și pus la treaba nu mai puțin de 12 luni la igienizat toate toaletele publice din oraș!!de ce-l putin 3 ori pe zi și va zic eu ca numai face asa fapte nici dacă îl plătești!
Iulia Maria Zorz:-Ar trebui montate camere de supraveghere in locurile in care se fac investiții publice.. pentru ceea ce s.a întâmplat, cel in cauza, ar trebui supus la munca in folosul comunității, respectiv îngrijirea toaletelor publice (sa le spele de 3 ori pe zi) timp de câțiva ani.. altfel, închisoare.. nu pot fi lăsate nepedepsite asemenea specimene..
Andreea Nicoleta:-Trist….ne plângem ca suntem în urma cu 50 ani, avem pretenții sa investim în dezvoltare dar la noi nimic nu durează si totul din cauza unor specimene de genul asta…..Nu cred ca ne mai facem bine….