Wednesday, July 17, 2024


Lucian Bogdănel este propunerea PSD Bacău pentru postul de prefect al județului

Consiliul Politic Județean al Partidul Social Democrat Bacău l-a nominalizat oficial pe Lucian Bogdănel, pentru postul de prefect al județului…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Social , at decembrie 13, 2021

Consiliul Politic Județean al Partidul Social Democrat Bacău l-a nominalizat oficial pe Lucian Bogdănel, pentru postul de prefect al județului Bacău.

Liderul social-democrat a precizat că, la fel ca precedenta propunere de prefect al PSD, Valentin Ivancea, actualul președinte al Consiliului Județean Bacău, nici Bogdănel nu este membru PSD. „Lucian Bogdănel nu este membru de partid. Îl recomandă experiența comunicării publice și administrativă, deoarece a fost jurnalist, a lucrat la Primăria Bacău și a fost consilier la cabinetul europarlamentar”, a declarat eurodeputatul.

„Mulțumesc pentru sprijinul organizației județene a PSD Bacău. Este o perioadă complicată, complexă, cu provocări sub anumite aspecte, de la criza epidemiologică până la cea economică ce se profilează. Sunt convins că vom face treabă foarte bună în noua coaliție. Probabil săptămâna viitoare se va consemna și instalarea propriuzisă în funcția de prefect”, a fost prima declarație a lui Lucian Bogdănel.

Lucian Bogdănel este absolvent al Facultății de Litere a Universității Vasile Alecsandri Bacău, după care a făcut un master în Relații Internaționale, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, din Iași.