Saturday, December 3, 2022


Fotbalul feminin renaște la Onești

După o bună perioadă de timp în care în zona Oneștiului nu a mai activat nicio o echipă de fotbal…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate Sport , at septembrie 30, 2022

După o bună perioadă de timp în care în zona Oneștiului nu a mai activat nicio o echipă de fotbal feminin, clubul AFCS Viitorul Curița a oferit fetelor doritoare să practice acest sport, posibilitatea de a se antrena și participa la competiții oficiale.

La numai un an de la înființare, singura echipă de fotbal feminin din zona Oneștiului, AFCS Viitorul Curița debutează ambițios și cu încredere în campionatul național de junioare U17 – 2022 sub îndrumarea și coordonarea antrenoarei Anca Grigoraș.
Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a clubului patronat de omul de afaceri Mihai Fudulache.
Primul meci al junioarelor noastre se dispută împotriva echipei ACS Vulpițele Galbene – Roman: vineri, 30 Sep. 2022,  ora 17:00, pe Stadionul Energia, Onești.
Pentru jucătoarele AFCS Viitorul Curița, fotbalul nu este doar despre teren, minge, adversar…pentru fetele noastre, fotbalul reprezintă: spirit de echipă, prietenie, unitate, educație, principii și valori morale, bun simț, respect, disciplină, familie și bucurie.
Planurile ambițioase ale clubului AFCS Viitorul Curița impun pe lângă educația prin sport și creșterea armonioasa a copiilor noștri și atragerea unui număr cât mai mare de fete către sportul rege, dar și către alte sporturi: baschet, tenis de câmp, handbal.
În primul meci, deși emoțiile sunt mari și sperăm să trecem peste acestea, vrem să facem o figură frumoasă!
Te așteptăm să fii alături de fetele noastre pe stadion!
Hai, Viitorul!