Monday, January 30, 2023


Video/ Primarul Laurențiu Neghină a semnat, astăzi, la București noi contracte de finanțare pentru municipiul Onești

Primarul municipiului Onești, Laurențiu Neghină, a realizat, joi, 24 noiembrie, un tur de forță la București semnând contracte de finanțare…

PublicatCurierul , in Actualitate Economie Politică , at noiembrie 24, 2022

Primarul municipiului Onești, Laurențiu Neghină, a realizat, joi, 24 noiembrie, un tur de forță la București semnând contracte de finanțare la două ministere. Este vorba de un contract derulat prin Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor și un altul prin Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.
La puțin timp după semnarea documentelor, primarul Laurențiu Neghină a transmis, pe pagina oficială de Facebook,: „Astăzi, în prezența domnului ministru  Tanczos Barna, alături de alți 11 primari, am semnat contractul de finanțare pentru un nou proiect benefic pentru comunitatea noastră, derulat prin Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, privind atenuarea și adaptarea la schimbările climatice.
Tot astăzi, la Ministerul Dezvoltării, am semnat contractul de finanțare pentru elaborarea în format GIS a documentațiilor de amenajare a teritoriului și de planificare urbană a Municipiului Onești, în valoare de 919.708 lei.”