Băut la volan, a provocat accident și a fugit de la locul faptei. Polițiștii l-au identificat și i-au întocmit dosar penal – Curierul de stiri
Wednesday, February 21, 2024


Băut la volan, a provocat accident și a fugit de la locul faptei. Polițiștii l-au identificat și i-au întocmit dosar penal

La data de 22 ianuarie a.c., Poliția oraşului Comăneşti a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un bărbat de…

PublicatCurierulDeStiri , in Actualitate , at ianuarie 25, 2023

La data de 22 ianuarie a.c., Poliția oraşului Comăneşti a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un bărbat de 46 de ani, din comuna Corbasca, despre faptul că, pe strada Dorobanţi din localitate s-a produs o coliziune între două autovehicule soldată cu pagube materiale, iar conducătorul auto a plecat de la faţa locului.

În urma verificărilor efectuate de către echipajul de poliţie, a fost identificat conducătorul auto, respectiv, un bărbat de 49 de ani, din oraşul Comăneşti. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 01:30, pe strada Milcov din mun. Bacău, un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier a depistat în trafic, un autoturism, condus de un localnic de 47 de ani, care avea o alcoolemie de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.