Thursday, January 27, 2022


ONESTI: Cine furā trandafirii de pe B-dul Oituz?

Primăria Onești prin societatea D.P.P. realizează în aceastā perioadā mai multe lucrări de reabilitare și amenajare a B-dului Oituz. Una…

PublicatCurierul , in Actualitate , at aprilie 9, 2021

Primăria Onești prin societatea D.P.P. realizează în aceastā perioadā mai multe lucrări de reabilitare și amenajare a B-dului Oituz. Una din aceste acțiuni o reprezintă și plantarea de trandafiri în toate scuarurile de pe mijlocul acestei străzi.

Reprezentanții DPP au declarat cā în ultimile zile mai multi oameni”de bine” au început sa fure butasii cu trandafiri. ” Ieri am plantat mai multi butasi, iar în aceasta dimineață, o parte dintre ei au dispărut.  Au fost smulși, pur și simplu. Doar niște persoane rău intentionate pot recurge la astfel de gesturi”, a declarat un angajat al DPP pentru curieruldestiri.ro.

Reprezentanții primăriei au spus ca vor verifica camerele de supraveghere montate pe acest bulevardul și se vor adresa poliției.

De asemenea, dacă dețineți informații sau surprindeți cu aparatul foto astfel de persoane care vandalizează domeniul public puteți sa sunați la 0771 394 606, Politia Locală sau scrieti un email la primarie@onesti.ro