Thursday, July 18, 2024


Poliția Locală Onești a lansat campania de conștientizare a populației privind colectarea corectă a deșeurilor: FII INFORMAT!

Poliția Locală Onești se alătură campaniilor de conștientizare a populației privind colectarea corectă a deșeurilor.  Astfel, în perioada 22-29 octombrie…

PublicatCurierul , in Actualitate , at octombrie 28, 2021

Poliția Locală Onești se alătură campaniilor de conștientizare a populației privind colectarea corectă a deșeurilor.
 Astfel, în perioada 22-29 octombrie polițiștii desfășoară campania ”Fii informat”, în cadrul căreia au loc activități preventive și de informare în rândul asociațiilor de proprietar din municipiul Onești.
 Polițiștii au transmis informații cu privire la problemele de mediu legate de colectarea selectivă a deșeurilor și au propus instalarea unor camere de supraveghere în anumite zone din oraș.
 Pentru a crește nivelul de conștientizare, polițiștii din cadrul Poliției Locale Onești, au împărțit asociațiilor de proprietari pliante privind colectarea selectivă a deșeurilor, unde găsesc informații utile cu privire la acest aspect.
 Scopul principal al acestei campanii este identificarea problemelor de mediu și informarea cetățenilor din municipiul Onești, mai ales a acelora care nu au acces la rețelele de socializare, pentru un oraș curat, care colectează selectiv.
 În sprijinul cetățenilor Poliția locală Onești poate fi apelată la numărul de telefon 0771 394 606.